joi, 19 aprilie 2012

Prey 2 trăieşte!


   În ciuda zvonurilor recente legate de anularea jocului, producătorul Bethesda afirmă că Prey 2 nu va fi anulat, dar nici nu va mai fi lansat în 2012.



   "Dezvoltarea jocului Prey 2 nu a fost anulată, dar jocul nu va mai fi lansat în 2012 cum plănuisem", a declarat astăzi compania. "Amânarea se datorează faptului că dezvoltarea jocului nu a progresat satisfăcător în ultimul an, iar în prezent jocul nu se ridică la standardele noastre de calitate".

   Luna trecută, un website olandez a raportat că viitorul first-person shooter, dezvoltat de studioul Human Head, a fost reziliat.

   "Prey 2 a arătat că are un mare potenţial si regretam dezamagirea fanilor nostrii," au spus cei de la Bethesda. "Am facut o investitie substantiala in dezvoltarea jocurilor pentru a oferi fanilor experienta dorita. Suntem hotarati sa lansam numai titluri AAA (produs de calitate mare si cu mare potential pe piata, de un buget mare) pe care fanii asteapta de drept, si vrem sa compromitem un standard de calitate in favoarea unui termen de lansare."

                                                            E3 Trailer

                                                          Teaser Trailer

                                                      E3 Gameplay Demo

                                                  E3 IGN Live Commentary









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu