miercuri, 25 aprilie 2012

Crysis 3 Gameplay Trailer - Prima impresie si speculatii despre joc



   Sunt un fan împătimit al seriei Crysis. Luând în considerare acest lucru, trebuie să spun: Crytek, sunt profund dezamăgit! O luaţi pe urma lui Call of Duty (nici faptul că a trecut doar un an de la ultimul joc nu îi ajută). Interesantă arma nouă, arcul. Poate bagă şi un tomahawk, să dea mai bine pe lângă CoD *wink*wink*.

   Încă din Crysis 2 au fost lăsate multe întrebări fără răspuns, cum ar fi: "Ce s-a întâmplat între primul şi al doilea joc? Dar Nomad şi Psycho, ei ce au păţit, unde sunt?". Într-adevăr, sunt multe teorii în legătură cu evenimentele dintre jocuri, dar atât sunt, teorii. Avem nevoie de răspunsuri concrete. Crysis 3 nu le va aduce, din păcate. Ştiu că este cam devreme să spun ceva cu certitudine, dar ţineţi minte ce zic, Crysis 3 nu vă aduce nimic nou la nivel de poveste. Nimic special, să fiu mai precis.

   Costumul nu va avea upgrades noi, deoarece nu mai are cine lucra la el, iar dacă va avea abilităţi diferite, va fi o mare scăpare.

   Povestea se învârte în jurul aceluiaşi personaj, care deşi este probabil că va vorbi în joc de această dată, nu va fi cu nimic altceva deosebit. Crysis 2 este de vină că nu a reuşit să mă facă să îmi pese de personaj, şi mă îndoiesc amarnic că va reuşi următorul joc. Am fost, în schimb, mulţumit (cu mici scârţâituri pe ici-colo) de povestea principală, îndeajuns să cred că va fi cel puţin la fel de bună în Crysis 3.

  Ca gameplay, în schimb, probabil vom avea o întreagă gamă de arme noi la dispoziţie, care vor fi plăcute, vreme de o treime din joc.

   Multiplayer-ul jocului anterior, deşi destul de distractiv la început, lasă de dorit, fiind plin de bug-uri, de trişori, lag etc., probleme nerezolvate până acum. Prima parte se aplică şi singleplayer-ului, în ciuda nenumăratelor patch-uri lansate. Suportul tehnic, de asemenea, lasă de dorit. Dacă vor trata Crysis 3 cu aceeaşi indiferenţă, ar fi mai bine să lase totul balta şi să încerce ceva nou.

   Vor avea o nouă versiune a engine-ului CryEngine 3, care arată extrem de promiţător, dar totuşi, în primul gameplay trailer, deşi are o opţiune de vizualizare în 1080p, calitatea lasă de dorit, nefiind posibil să îţi faci o impresie corectă asupra aspectului vizual prezent în noul joc.



  Acum, că am dat cu Crysis 2 şi 3 (posibil) de pereţi îndeajuns, trebuie să menţionez că sunt complet entuziasmat la ideea unui nou Crysis, primul joc din serie fiind absolut superb, din orice punct de vedere, şi sper ca totuşi să vadă asta cei de la Crytek, şi să revină la metodele anterioare.
Există speranţă, având în vedere că noul joc, Crysis 3, va combina jungla urbană cu cea naturală, pe care am ajuns să o iubim din Crysis 1. Până acum, dacă este să ne luăm după trailer, Crysis 3 pare mai mult un Warhead 2.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu