vineri, 8 iunie 2012

E3 2012: DLC-ul Dawnguard pare a fi un expansion RPG clasic, conform unor noi detalii




    Aparenţele indică faptul că acest nou DLC este mai puţin un add-on şi mai mult un expansion. Ceea ce este fantastic. M-am săturat de picăturile de content aditional la preţuri exagerate.


    Quest-ul principal te va pune să alegi între două căi: ori devii Vampire Lord ori unul din Dawnguards, practic un vânător de vampiri.
    Dawnguard va oferi aproximativ 10-20 de ore de gameplay.
    Chiar dacă la început ai de ales o cale, pe parcursul jocului cele două se vor intersecta în momente importante ale poveştii.
    Un anumit moment al secţiunii Vampire Lord implică ajutorul oferit unei femei vampir pe nume Serana pentru a-şi găsi mama, Valerica, ce a fugit de pe tărâmul Tamriel într-o dimensiune Oblivion numită "Soul Cairn". Vei efectua un ritual pentru a deschide un portal către Soul Cairn.
    Serana trăieşte într-un castel numit Volkhar, situat în colţul de nord-vest al hărţii ce înainte era inaccesibil jucătorului, aproape de Icewater Jetty.


    Serena şi Valerica fac amândouă parte dintr-o poveste mai mare despre nişte vampiri puri ce îl urmau pe Molag Bal. Acei vampiri se numesc "Fiicele din Coldharbor" ("Daughters of Coldharbor").
    Va exista cel puţin un dragon nou, pe nume Durnivhiir.


    Dimensiunea Soul Cairn este în sine o hartă mare, familară celei pe care o vizitezi într-un stadiu avansat al poveştii principale din Skyrim, doar că mult mai mare. Zona va fi ocupată de multe castele şi fortăreţe.
    Povestea expansion-ului se învarte în jurul unui Elder Scroll.
    Soul Cairn este una din cel puţin două noi hărţi adăugate în joc. Povestea se va extinde şi peste harta originală a jocului, nu doar în zone noi.
    Clasa Vampire Lord se aseamănă cu vârcolacul. Te poţi transforma în vampir şi înapoi când doreşti, iar odată ce devii vampir pierzi accesul la inventoriu şi nu poţi folosi decât abilităţile de vampir. Ca şi la vârcolac, camera se va duce în Third-Person automat.


    Abilităţile Vampire Lord includ: Raise Dead, Summon Gargoyle, Vampiric Grip - cu care poţi înşfăca şi arunca inamicii, Vampire Sight, un fel de night-vision.
    Lilieci. Te poţi transforma într-un grup de lilieci pentru a scăpa de inamici. De asemenea, te poţi înconjura cu lilieci pentru a-i răni.
    Vampire Lord are şi propriul perk tree, care include abilităţi legate de regenerare şi stamina. Va trebui să omori pentru a le activa,


    Două dintre abilităţile mai avansate includ: Mist Form, care te transformă în ceaţă, devenind de neatins şi regenerând viaţa şi stamina; Supernatural Reflexes care practic încetineşte timpul.
    În ceea ce priveşte dificultatea, Bethesda au construit expansion-ul pentru un caracter de level mare. Dawnguard este echilibrat, atâta timp cât eşti cel puţin level 10.
    Dacă eşti deja vârcolac, transformarea în Vampir te va vindeca. Nu poţi fi amândouă.
    Vor fi multe side quests în Dawnguard.



    Side quest-urile nu vor fi toate legate de povestea principală a expansion-ului.
    Dawnguard extinde povestea principală a jocului în mai multe feluri. Sunt multe lucruri pe care echipa de la Bethesda nu a putut să le includă în jocul principal la lansarea acestuia.

    Dawnguard va fi lansat pe 26 iunie pe Xbox 360. Nu există încă nici o informaţie în legătură cu data de lansare pentru versiunile PC şi PS3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu