joi, 7 iunie 2012

E3 2012: Detalii noi despre Neverwinter


Marţi, la stand-ul Perfect World de la E3, reprezentanţii firmei au prezentat un demo şi mai multe detalii despre MMORPG-ul Neverwinter.
Perfect World a hotărât să facă ceva complet diferit cu acest nou titlu din faimoasa serie Neverwinter Nights. Se pare că Neverwinter va fi mai mult Action şi mai puţin RPG, producătorii dorind un joc mult mai alert şi mai bazat pe twich reflexes decât pe character development.
Ca veteran al seriei, pot să spun că mi se pare foarte dezamăgitoare această iniţiativă şi cred că developerii de la Perfect World nu prea ştiu ce a fost Neverwinter Nights, de jucat jocurile nici nu cred că mai poate fi vorba.


Unul dintre reprezentanţi a mai spus că oricum jucătorii folosesc de obicei aceleaşi 6-7 skill-uri, aşa că jocul nu are nevoie de multe hotbars sau seturi complexe de abilităţi.
Asta mi se pare doar o scuză jalnică pentru a simplifica jocul cât mai mult, dar rămâne de văzut cum o să se prezinte jocul în Beta.


Chiar nu reuşesc să înțeleg nebunia ultimilor 3-4 ani, care a dus la simplificarea tot mai accentuată a jocurilor. Mai ales în cazul unui nume ca Neverwinter, unde jocurile anterioare erau printre cele mai complexe RPG-uri de pe piaţă, este chiar tristă situaţia la care se ajunge.
Oh well... aștept beta, cine ştie, poate pare mai rău decât este...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu