miercuri, 6 iunie 2012

E3 1012: The Elder Scrolls Online cinematic trailer si un gameplay video interview


    Noul Elder Scrolls Online trailer ma cam dezamageste. CGI impresionant, dar... atat. Parca mai repede as zice ca este un trailer pentru Lord of the Rings sau EverQuest. Per total, nu reuseste deloc a-mi starni vreun interes in joc.

    Cel putin povestea principala va fi separata de partea online, asa ca nu poate fi chiar atat de rau, nu?
    Arata foarte... generic. Din ce am inteles pana acum foloseste World of Warcraft mechanics, spell-urile au cooldowns, ai nevoie sa cresti in level pentru a putea face fata urmatoarelor zone, etc. Nu vom putea cumpara o casa, ca in jocurile Elder Scrolls singleplayer, deoarece este greu de implementat intr-un MMO, iar personajele NPC nu vor avea rutinele din seria singleplayer.  Dungeon-urile vor fi publice si vor face parte din joc, nu vom avea instante separate de joc.
    Totusi, nu toate lucrurile stau chiar atat de rau. Va avea parte de un sistem in care factiunea ce detine controlul asupra orasului Imperial va putea alege un player ca Emperor. Asta suna foarte interesant. Dar in rest, chiar nu inteleg de ce este dezvoltat acest MMO, cand el arata ca orice alt online fantasy, cu numele de Elder Scrolls atasat.
     Din cauza asta raman jucatorii la World of Warcraft, pentru ca nu vine nimeni cu nimic nou, asa ca mai bine se intorc la ceva care a fost perfectionat (exagerez aici, e departe de a fi perfect si acel joc) de'a lungul anilor.

    Update: Se pare ca a aparut si gameplay footage de la E3 2012, plus un interviu cu cativa designeri ai jocului, care mai amelioreaza gustul amar lasat de primele impresii ale jocului.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu